Cârnați deconstruit: carne de porc și fenicul o oală este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 744 calorii. Pentru $ 6.11 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, fulgi de piper, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Carne De Porc Deconstruită Wellington, și Cotlet De Porc De Pere Deconstruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper, după gust, semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu. Dragați carnea de porc în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pesmet, Câteva Pumni
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți o tigaie mare cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, la foc mediu-mic. Când uleiul se ondulează, adăugați carnea de porc și rumeniți-o timp de 5 până la 6 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Adăugați lingura rămasă de ulei de măsline extravirgin, apoi adăugați feniculul feliat, ceapa, usturoiul și cimbrul. Condimentează cu sare și piper, după gust și gătește până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă 1 până la 2 minute, apoi amestecați vinul și răzuiți picăturile. Se amestecă coaja de citrice, sucul, stocul și pătrunjelul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați carnea de porc și fierbeți încă 3 până la 4 minute. Opriți focul și presărați cu frunzele de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Serviți carnea de porc și sosul în boluri puțin adânci cu ciabatta crustă pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat