Cârnați de pui și afumați Pilau

Cârnați de pui și afumați Pilau
Cârnați de pui și afumați Pilau ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 672 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Pilau, Pui-și-Collards Pilau, și Pilau de pui cu o oală și năut.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 8 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 1 oră sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute.
3
Scoateți și aruncați țelina, morcovii și frunza de dafin din bulion, rezervând bulionul în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Îndepărtați puiul și răciți ușor; îndepărtați pielea și oasele și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Saut cârnați într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați puiul și cârnații în bulionul rezervat în cuptorul olandez și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; amestecați orezul și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute sau până când bulionul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista