Cârnați de ceapă verde și sos de creveți

Cârnați de ceapă verde și sos de creveți
Cârnați de ceapă verde și sos de creveți ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 de calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Worcestershire, roșii, frunze de la 1 crenguță de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați și umplutură broască-în-gaură cu sos de ceapă, Cârnați de pui și sos de ceapă peste piure de cartofi dulci, și Curcan cu ierburi și muștar cu sos de ceapă verde.

Instrucțiuni

1
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare, apoi adăugați cârnații de porc și gătiți, rupând carnea cu spatele unei linguri de lemn, până se rumeneste, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PorcCârnați De Porc
Picături De SlăninăPicături De Slănină
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des cu lingura, până când ceapa se rumeneste intens, aproximativ încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Reduceți focul la moderat, apoi presărați făina în tigaie, amestecând pentru a o amesteca în cârnați și ceapă. Gatiti aproximativ 2 minute pentru a indeparta aroma cruda din faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Condimentați creveții cu sare și piper, apoi adăugați-i în tigaie, amestecând și aruncându-i cu o spatulă. Saut până când devin roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Scoateți creveții din tigaie și lăsați-i deoparte în timp ce continuați să faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ardeiul gras, usturoiul, fulgii de piper, ienibaharul, Worcestershire, roșiile și bulionul de pui în tigaie, amestecând bine. Creșteți căldura și aduceți sosul la fierbere. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Stoc De PuiStoc De Pui
Ardei GrasArdei Gras
IenibaharIenibahar
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați cimbru, ceapă verde și creveți și gătiți încă 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți
CimbruCimbru
8
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista