Cârnați de ceapă verde și sos de creveți
Cârnați de ceapă verde și sos de creveți ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 de calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Worcestershire, roșii, frunze de la 1 crenguță de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați și umplutură broască-în-gaură cu sos de ceapă, Cârnați de pui și sos de ceapă peste piure de cartofi dulci, și Curcan cu ierburi și muștar cu sos de ceapă verde.
Instrucțiuni
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare, apoi adăugați cârnații de porc și gătiți, rupând carnea cu spatele unei linguri de lemn, până se rumeneste, 12-15 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des cu lingura, până când ceapa se rumeneste intens, aproximativ încă 15 minute.
Reduceți focul la moderat, apoi presărați făina în tigaie, amestecând pentru a o amesteca în cârnați și ceapă. Gatiti aproximativ 2 minute pentru a indeparta aroma cruda din faina.
Condimentați creveții cu sare și piper, apoi adăugați-i în tigaie, amestecând și aruncându-i cu o spatulă. Saut până când devin roz, aproximativ 3 minute.
Scoateți creveții din tigaie și lăsați-i deoparte în timp ce continuați să faceți sosul.
Adăugați ardeiul gras, usturoiul, fulgii de piper, ienibaharul, Worcestershire, roșiile și bulionul de pui în tigaie, amestecând bine. Creșteți căldura și aduceți sosul la fierbere. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 15 minute.
Adăugați cimbru, ceapă verde și creveți și gătiți încă 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel