Cârnați cu sos de ceapă lipicios
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații cu sos de ceapă lipicios. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 586 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cârnați De Marmeladă De Ceapă Lipicioasă, Cârnați cu sos rapid de ceapă, și Bule și scârțâit cu cârnați și sos de ceapă.
Instrucțiuni
Se prăjesc cârnații timp de 15 minute sau până se rumenesc, apoi se scot din tigaie și se păstrează la cald.
Încălziți ceapa în aceeași tigaie, apoi adăugați făină, amestecând timp de 1 min.
Adăugați cimbru, apoi adăugați treptat stoc. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 5 minute până se omogenizează.
Adăugați sosul Worcestershire, condimentați și serviți cu cârnați.
Pentru ceapă: face 600g, adică 3 loturi. Timp de pregătire 5 minute, timp de gătit 30 de minute. Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă și amestecați prin ceapă. Acoperiți cu un capac și gătiți ușor timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie.
Scoateți capacul, adăugați zahăr, apoi gătiți 15-20 de minute, amestecând, până când tot lichidul s-a evaporat și ceapa a devenit aurie. Împărțiți în 3 loturi pentru a face rețetele, corect. Se va păstra la frigider până la 5 zile sau se va îngheța până la 1 lună.