Cârnați cu Hominy și spanac
Cârnați cu Hominy și spanac este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, cârnați, hominy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Cârnați Hominy, Hominy Cârnați Coace, și Chunky cârnați-și-Hominy Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Puneți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare. Când este fierbinte la atingere, adăugați 1 linguriță. ulei de măsline și cârnați. Acoperiți și gătiți 4 minute. Cu clești sau o spatulă, întoarceți cârnații, acoperiți și gătiți până la fiert (tăiați unul pentru a testa), aproximativ 4 minute.
Transferați cârnații pe o foaie de copt cu margini, acoperiți cu folie și puneți la cuptor pentru a se încălzi.
Adăugați 1/3 cană de vin sau bulion în tigaie, folosind o lingură de lemn sau o spatulă pentru a răzui orice bucăți rumenite lăsate de cârnați.
Adăugați hominy, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand tot lichidul s-a evaporat si hominy este fierbinte si incepe sa se lipeasca de tigaie.
Transferați hominy pe foaia de copt cu cârnați, îngrămădindu-l lângă ei.
Adăugați vinul sau bulionul rămas în tigaie, răzuiți orice bucăți rumenite și turnați peste hominy. Re-acoperiți foaia de copt cu folie și readuceți-o la cuptor.
Creșteți căldura plitei la mare și adăugați restul de 2 lingurițe. ulei de măsline, așchii de usturoi, fulgi de chile și 1/8 linguriță. sare la tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând, până se ofilesc și se fierbe. Împărțiți spanacul în 4 farfurii.
Adăugați hominy și cârnați, plus mai multă sare și piper după gust.
Adăugați smântână: săriți pasul 2 și puneți hominy într-o tigaie separată cu 1 lingură. unt, 3 linguri. smântână grea și sare și piper negru proaspăt măcinat după gust. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte, 5 pana la 7 minute.
Schimbați verdele: folosiți bietă, varză sau alte verdeață consistentă în locul spanacului: aduceți o oală mare de apă la fierbere, adăugați 10 oz. verde tăiat și 1 lingură. sare, gătește 2 minute, scurge și toacă verdeața.
Adăugați în loc de spanac în pas
Încercați fasolea: în loc de hominy, folosiți fasole albă gătită, fasole pinto sau fasole de afine.
Treceți dincolo de cârnați: ne place aroma intensă pe care acest fel de mâncare o obține din cârnați, dar orice carne de gătit rapid funcționează; încercați cotlete de porc, jumătăți de piept de pui sau friptură cu umeraș.