Cârnați Brânză Pâine de porumb
Rețeta de cârnați cu brânză de porumb se poate face în aproximativ 1 oră . Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 54 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 221 de calorii . Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de făină de porumb, cremă de porumb, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt pâine de porumb cu brânză Jalapeno , pâine de porumb cu zară și umplutură de salvie și plăcintă cu chili cu verde chile și crustă de porumb cheddar .
Instrucțiuni
Puneți cârnații și ceapa într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana se rumeneste uniform.
Se scurge bine si se da deoparte. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt sau o caserolă de 9 x 13 inci.
Într-un castron mare, combinați ardeiul verde, făina de porumb, ouăle și cremă de porumb.
Se toarnă jumătate din aluat în tava pregătită.
Se presară aluatul cu cârnați, ceapă și brânză.
Se toarnă peste aluatul rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenește, aproximativ 35 până la 45 de minute.