Cârnați, ardei roșu prăjit și spanac Torta Rustica
Cârnații, ardeiul roșu prăjit și spanacul Torta Rustica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 500 de calorii, 22g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Olive Garden cârnați la grătar și piper Rustica, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Unt 8x8x2-inchvas de copt.
Așezați 8 felii de baghetă în partea de jos a vasului; apăsați 2 felii de baghetă pe fiecare parte.Topiți 1 lingură de unt în oală marepeste foc mediu-mare.
Adăugați spanac; lapână când s-a ofilit, aproximativ 3 minute.
Transferspinach la filtru; rece. Strângeți spinachdry.
Transferați în castron mediu.
Încălziți aceeași oală la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați. Saut până la fiert prin,de rupere în sus, aproximativ 7 minute.
Se amestecă înpinach; se amestecă în 1 cană de brânză și ardei.
Răspândiți deasupra felii de baghetă în partea de jos a vasului.
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți ultimele 4 ingrediente.
Se toarnă peste spinachamestecați și amestecați ușor cu furculița pentru a distribui uniform.
Se presară peste 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți torta până când este umflat și auriu șicentrul este setat, aproximativ 55 de minute.
Scoateți dincuptorul și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.