Cârnați & Crupe Caserola

Cârnați & Crupe Caserola
Reteta cârnați & crupe caserola se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Un amestec de grâu, cremă de supă de țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încearcă Crupe și caserolă de cârnați, Caserola cu cârnați și crupe, și Caserola cu crupe și cârnați pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Lessurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se împerechează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista