Cârnați Afumați Cassoulet
Cârnați afumați Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 344 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, cârnați, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Casoulet De Pui Cu Cârnați Afumați Cu Aragaz Lent, Cassoulet Cu Cârnați, și Casoulet de cârnați și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa, cimbru, rozmarin și usturoi la picături în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă slănina mărunțită, sarea, piperul și roșiile; aduceți la fierbere.
Așezați jumătate de fasole într-un castron mare; se pasează cu un tocător de cartofi până se îngroașă.
Adăugați jumătatea rămasă de fasole, carne de porc și cârnați; se amestecă bine.
Așezați jumătate din amestecul de fasole într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru; se acoperă cu jumătate din amestecul de roșii. Repetați straturile. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 ore. Ladă în boluri.
Se presară parmezan și pătrunjel.