Câini De Porumb

Câini De Porumb
Câinii de porumb ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 4533 calorii, 11g de proteine, și 490g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 116 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Un amestec de zară, bicarbonat de sodiu, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Câini de porumb Mini Jalapeno și mușcături de câini de porumb {fără gluten}, Pui De Porumb (Câini De Porumb), și Câini De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 8 seturi betisoarele, nu separat
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
3
Turnați uleiul într-o friteuză adâncă sau o oală mare și grea și încălziți la 375 grade F. Într-un bol mediu de amestecare, combinați făina de porumb, făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și ardeiul cayenne. Într-un castron separat, combinați jalapeno, porumb, ceapă și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Ardei IuteArdei Iute
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
FriteuzaFriteuza
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede dintr-o dată și amestecați doar de suficiente ori pentru a aduce aluatul împreună; ar trebui să existe bulgări. Puneți aluatul deoparte și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
5
Împrăștiați amidonul de porumb într-o tigaie uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Rotiți fiecare hot dog în amidon de porumb și atingeți bine pentru a elimina orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Hot DogHot Dog
RolaRola
7
Transferați suficient aluat pentru a umple aproape un pahar mare de băut. Reumpleți paharul după cum este necesar.
8
Așezați fiecare hot dog pe bețișoare și scufundați rapid în și din aluat. Așezați imediat și cu atenție fiecare hot dog în ulei și gătiți până când acoperirea este maro aurie, aproximativ 4 până la 5 minute. Cu clești, scoateți la raft de răcire, și se lasă să se scurgă timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BetisoareleBetisoarele
CleșteClește

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de la rosus. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Purple Star Ancient Lakes Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Violet Stele Lacuri Antice Riesling
Violet Stele Lacuri Antice Riesling
Arome de caise și piersici albe transporta prin cerul gurii mijlocul dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista