Câini Cu Brânză Chili

Câini Cu Brânză Chili
Rețeta câinilor de brânză Chili ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 679 calorii, 38g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Un amestec de cheddar, sare și piper kosher, rulouri de hot dog și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Câini Cu Brânză Chili, Câini Cu Brânză Chili, și Câini Sănătoși Cu Brânză Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul devine tulbure, adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carnea de vită măcinată, despărțind-o cu spatele unei linguri și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 10 minute. Se amestecă ketchup-ul, pudra de chili și muștarul; se fierbe timp de 15 minute până se îngroașă; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
3
Pentru hot dog: în timp ce chili-ul gătește: așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar în aer liber cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4
Periați grătarele cu ulei pentru a împiedica hot dog-urile să se lipească. Fierbeți câinii mai întâi înainte de grătar: aduceți o oală cu apă la fierbere și gătiți hot dog-urile timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți din apă și grătiți hot dog-urile suficient de mult pentru a le da urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Ungeți interiorul rulourilor cu uleiul rămas și așezați-le cu fața în jos pe grătar până se prăjesc. Pentru a servi, acoperiți fiecare hot dog cu chili și niște brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Hot DogHot Dog
Ardei IuteArdei Iute
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de culoare roșie. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista