Câini clasici de porumb și brânză pe băț
Rețeta clasică de câini de porumb și brânză-pe-un-Stick ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. O porție conține 528 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 78 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de canolan, muștar picant, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mini câini de porumb pe un băț, Jalape4ro-Porumb De Brânză "Câini", și Câini Clasici De Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
** AVEȚI GRIJĂ CÂND PRĂJIȚI CU ULEI. Păstrați oala pe arzătorul din spate pentru a proteja copiii mici**într-un castron mare, combinați amestecul de clătite și făina de porumb. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați ouă și apă, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru ca aluatul să devină ușor gros (dar nu prea gloopy.) Începeți prin adăugarea a 4 căni, apoi lucrați până la 6 căni sau mai mult.
Încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Aruncați un pic de aluat pentru a vedea dacă este gata: aluatul ar trebui să înceapă imediat să sfârâie, dar nu ar trebui să se rumenească/ardă imediat. Introduceți bețișoare în hot Dog, astfel încât să fie la 2/3 din drum. Faceți același lucru cu bețișoarele de brânză.Scufundați hot dog-urile în aluat și lăsați excesul să se scurgă câteva secunde. Aruncați cu grijă în ulei (băț și toate) și folosiți clești sau o lingură pentru a vă asigura că nu lovește fundul tigaiei și nu se lipește. Întoarceți-l ici și colo pentru a asigura o rumenire uniformă și scoateți-l din ulei atunci când exteriorul este maro auriu intens, aproximativ 2 până la 3 minute. Repetați cu brânză, permițându-i să devină cât mai Auriu posibil, astfel încât brânza să se topească complet.
Se servește cu muștar picant.