Cuscus vegetal, brânză de capră și sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul vegetal, brânza de capră și sfecla. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, oțet de sherry, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată De Legume Cu Sfeclă Și Brânză De Capră, Sfeclă prăjită cu brânză de capră, și Verdeață de primăvară cu sfeclă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Se amestecă mărarul, arpagicul și piperul pe o farfurie, apoi se rulează brânza în amestec de plante pentru a acoperi părțile laterale (nu capetele). Înfășurați brânza în folie de plastic și răciți.
Aduceți apă, sare și 1 lingură de ulei la fiert într-o cratiță grea de 1 litru. Se amestecă cuscusul, apoi se acoperă tigaia și se ia de pe foc.
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, amestecând, 1 minut.
Adăugați dovlecelul, ardeiul gras și porumbul și gătiți, amestecând, până când dovlecelul este verde aprins, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați în legume, apoi condimentați cu sare și piper.
Cojiți sfecla și tăiați jumătate de sfeclă în felii foarte subțiri (mai puțin de 1/8 inch grosime) cu slicer (aruncați restul), apoi stivați felii și tăiați-le în bețișoare subțiri. Clătiți sfecla și uscați-o, apoi transferați-o într-un castron.
Bateți împreună oțetul, restul de 2 linguri de ulei și sare și piper după gust.
Adăugați 1/2 lingură de pansament la sfeclă și aruncați pentru a acoperi.
Umpleți ramekin cu cuscus, apăsându-l ferm în matriță cu o spatulă de cauciuc. Inversați ramekin pe o farfurie de salată și desfaceți cu grijă cuscusul, apoi faceți încă 3 movile de cuscus pe încă 3 farfurii.
Drapați fiecare movilă de cuscus cu 1 felie de prosciutto (dacă utilizați), apoi acoperiți cu o parte din sfeclă.
Desfaceți brânza și tăiați transversal în 4 felii egale cu un cuțit ușor uns, apoi aranjați 1 felie de brânză alături de fiecare movilă de cuscus și lingura rămasă în jurul movilelor.
Cuscusul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a amesteca în legume.* Disponibil pe piețele asiatice, unele magazine de vase și Uwajimaya (800-889-1928).