Cuscusul marocan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 242 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de coriandru măcinat, ghimbir măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus Marocan, Cuscus Marocan, și Cuscus Marocan Cu Șapte Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare, cu fund greu, la foc mediu. Se amestecă chimenul, ghimbirul, cuișoarele, cayenne, cardamomul, coriandrul și ienibaharul; prăjiți ușor până se parfumează, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă uleiul și ceapa, se gătește până se înmoaie. Se amestecă ardeiul gras și dovlecelul; gatiti 5 minute. Se amestecă stafidele, sarea, coaja și garbanzos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Coriandru
Năut
Ienibahar
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper Cayenne Măcinat
Stafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Chimen
Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă bulionul de pui și sucul de portocale; întoarceți focul la mare și aduceți la fierbere. Când amestecul fierbe, amestecați cuscusul și scoateți-l de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și pliați în menta tocată.