Cuscus Harissa
Rețeta cuscusului Harissa poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție conține 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, ceapă de primăvară, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Pui cu Harissan și cuscus, Carne De Porc Harissa Cu Cuscus Cu Ierburi, și Miel fierbinte harissa cu cuscus.
Instrucțiuni
Introduceți cuscusul într-un castron rezistent la căldură.
Adăugați o ceapă de primăvară, menta și roșii de cireșe.
Se toarnă peste ciorba de legume fierbinte amestecată cu harissa. Se amestecă și se acoperă cu o farfurie. Se lasă 5 minute, apoi se toarnă peste ulei de măsline și suc de lămâie și se amestecă.