Rețeta cuscusului Harissa poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție conține 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, ceapă de primăvară, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Pui cu Harissan și cuscus, Carne De Porc Harissa Cu Cuscus Cu Ierburi, și Miel fierbinte harissa cu cuscus.
Instrucțiuni
1
Introduceți cuscusul într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați o ceapă de primăvară, menta și roșii de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Ceapă De Primăvară
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Se toarnă peste ciorba de legume fierbinte amestecată cu harissa. Se amestecă și se acoperă cu o farfurie. Se lasă 5 minute, apoi se toarnă peste ulei de măsline și suc de lămâie și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec