Cuscus Festiv
Cuscusul festiv este un vegan garnitură. O porție conține 374 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână boia, coriandru, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poussins de petrecere cu cuscus festiv, Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), și Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul într-un castron rezistent la căldură. Se amestecă stafide, sare kosher, 1/2 linguriță fiecare boia, chimen măcinat și coriandru măcinat și 1/4 linguriță scorțișoară măcinată.
Se toarnă apă clocotită peste cuscus și se acoperă vasul cu folie de plastic; lăsați să stea 1015 minute sau până când apa este absorbită. Puf cuscus cu o furculiță; transferați într-un vas de servit.
Se amestecă 1/4 cană de semințe de rodie în cuscus și se împrăștie 1/4 cană rămasă deasupra.
Se presară coriandru proaspăt tocat și se servește.