Cuscus de arahide marocan cu mazăre
Nevoie de o farfurie vegană? Cuscusul de arahide marocan cu mazăre ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 329 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cuscus, unt de arahide extra crocant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cuscus De Arahide Marocan Cu Mazăre, Cuscus marocan cu legume prăjite, năut și migdale, și Cuscus Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 1/2 sau 3 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Gatiti doar pana cand ceapa este translucida.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Bateți untul de arahide și chimenul. Se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Adăugați mazărea și dați la fiert. Se amestecă cuscusul și se întoarce la fierbere, amestecând continuu. Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu o furculiță; serviți imediat.