Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul cu șapte legume. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 804 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, unt, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes), Cuscus Cu Șapte Legume, și Cuscus Cu Șapte Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2
Adăugați roșiile, mielul, ceapa, chimenul și 1 linguriță de sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 lingură de harissa și 4 căni de apă și se aduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic până când mielul este aproape fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Harissa
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, Optional
3
Între timp, într-un castron mare, aruncați cuscusul cu uleiul vegetal. Se amestecă 6 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți cuscusul într-o sită fină și readuceți-l în vas, pufându-l cu mâinile pentru a îndepărta orice bulgări. Acoperiți cuscusul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați morcovii, napii și varza în caserolă. Puneți un abur mare de bambus, căptușit cu pânză de brânză, peste caserolă și aduceți tocanita la foc mic, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
Nap
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
6
Întindeți 1/2 cană de cuscus în abur și aburiți timp de 5 minute. Presărați treptat cuscusul rămas deasupra, îngrămădindu-l ușor și aburiți-l peste tocană timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Răsturnați cuscusul într-un castron mare, puțin adânc și presărați restul de 3/4 cană de apă și 1 linguriță de sare. Pufați cuscusul cu o lingură de lemn și lăsați să se răcească timp de 10 minute, amestecând ocazional cu mâinile pentru a îndepărta orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați vinetele, dovleceii și dovleceii în caserolă și aduceți la foc mic la foc moderat. Puneți din nou aburul peste tocană și presărați treptat cuscusul în el, îngrămădindu-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Lăsați cuscusul să se aburească peste tocană timp de 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Transferați cuscusul într-un castron mare de servire; formați o fântână în centru. Condimentați mielul cu sare și piper, lingurați-l în fântână și aranjați legumele în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Se toarnă sosul în jurul cuscusului și se servește cu harissa.