Cuscus Cu Cârnați Curry

Cuscus Cu Cârnați Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul cu cârnați Curry. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 692 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, fistic, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Curry De Couscous Portocaliu, Curry de legume cu cuscus, și Couscous Curry De Pui Și Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc, ceapa, nucile, pudra de curry si usturoiul in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă apă, unt, pătrunjel și sare; se încălzește la fierbere. Se amestecă cuscusul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista