Cuscus cu ciuperci și roșii uscate la soare
Cuscusul cu ciuperci și roșii uscate la soare este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Cuscus Pecan prăjit cu roșii uscate la soare și ciuperci, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Cuscus și Mograbia cu roșii uscate la cuptor.
Instrucțiuni
Așezați roșiile uscate la soare într-un castron cu 1 cană de apă. Se înmoaie 30 de minute, până se rehidratează.
Scurgeți, rezervați apă și tocați.
Într-o cratiță medie, combinați apa de roșii uscată la soare rezervată cu suficientă apă pentru a produce 1 1/2 căni. Aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute, până când lichidul a fost absorbit. Pufați ușor cu o furculiță.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Se amestecă roșiile uscate la soare, usturoiul și ceapa verde. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute, pana cand ceapa verde este frageda.
Se amestecă busuiocul, coriandrul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă ciupercile și se continuă gătitul timp de 3 până la 5 minute. Aruncați cu cuscusul gătit pentru a servi.