Cuscus cu ciuperci și roșii uscate la soare

Cuscus cu ciuperci și roșii uscate la soare
Cuscusul cu ciuperci și roșii uscate la soare este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Cuscus Pecan prăjit cu roșii uscate la soare și ciuperci, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Cuscus și Mograbia cu roșii uscate la cuptor.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile uscate la soare într-un castron cu 1 cană de apă. Se înmoaie 30 de minute, până se rehidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți, rezervați apă și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-o cratiță medie, combinați apa de roșii uscată la soare rezervată cu suficientă apă pentru a produce 1 1/2 căni. Aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute, până când lichidul a fost absorbit. Pufați ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Se amestecă roșiile uscate la soare, usturoiul și ceapa verde. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute, pana cand ceapa verde este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă busuiocul, coriandrul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Se amestecă ciupercile și se continuă gătitul timp de 3 până la 5 minute. Aruncați cu cuscusul gătit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista