Curry în grabă
Curry în grabă ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 787 calorii, 48G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, coriandru, soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Curry În Grabă, Curry roșu în grabă, și Curry de ton în grabă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, una care deține un capac și aruncați scallions. Gatiti, amestecand un minut sau doua, apoi adaugati pasta de curry.
Adăugați bucățile de pui și continuați să întoarceți focul timp de 2 minute înainte de a adăuga laptele de cocos, bulionul (sau mai bine zis Apa și bulionul de pui sau concentratul) și sosul de pește, apoi mazărea și soia congelate.
Se fierbe timp de 10 minute acoperit, apoi se adaugă fasolea congelată și se fierbe încă 35 de minute.
Serviți cu orez sau tăiței, după cum doriți, presărând peste coriandru în timp ce faceți acest lucru. Puneți o farfurie cu pene de var pentru ca oamenii să se strecoare în timp ce mănâncă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;