Curry Vegetarian de cartofi dulci și năut este un fel principal Indian. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 310 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână mazăre, usturoi, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 69%. Încearcă Curry de cartofi dulci și năut, Curry de cartofi dulci și năut, și Curry de cartofi dulci și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă usturoiul, pudra de curry și ghimbirul și se sotează timp de 30 de secunde sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3
Adăugați morcovii, cartoful dulce și ardeiul roșu și sotati aproximativ 5 min sau până când morcovii încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se amestecă bulionul și 1/2 linguriță (1 ml) sare. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când legumele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Bateți făina în smântână și amestecați în tigaie cu năut și mazăre verde. Se fierbe, amestecând, aproximativ 3 min sau până când sosul s-a îngroșat și mazărea este fierbinte. Condimentează după gust cu sare.
Asiatice în meniu? Încercați să vă asociați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca S. A. Prum Essence Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
S. A. Prum Essence Riesling
De culoare aurie palidă. Aromat, cu arome de caise și piersici. Uscat cu arome de fructe proaspete perfect echilibrat de o aciditate racy și caracter mineral.Bucurați-vă pe cont propriu sau cu o gamă de ușoareapetizatoare și preparate din fructe de mare.