Curry Rapid De Miel
Rețeta Curry de miel rapid ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 244 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână miel, ghimbir, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry Rapid, și Curry De Miel.
Instrucțiuni
Purificați ardeii verzi, ceapa, usturoiul și ghimbirul cu 1 lingură de apă într-un blender.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de muștar și gătiți, amestecând frecvent, timp de aproximativ 30 de secunde sau până când încep să apară.
Se toarnă ceapa pură și se gătește, amestecând des, timp de aproximativ 3 minute, până când purul este gros și destul de uscat.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și pudra de curry și amestecați timp de 30 de secunde. Se amestecă roșiile cu sucul lor și se fierbe timp de 1 minut, amestecând des, apoi se amestecă laptele de cocos și se amestecă bine.
Adăugați mielul și mazărea și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de aproximativ 6 minute, până când mazărea este fragedă. Se condimentează cu sare și piper.
Se ornează cu coriandru și se servește fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;