Curry Rapid De Miel

Curry Rapid De Miel
Rețeta Curry de miel rapid ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 244 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână miel, ghimbir, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry Rapid, și Curry De Miel.

Instrucțiuni

1
Purificați ardeii verzi, ceapa, usturoiul și ghimbirul cu 1 lingură de apă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați semințele de muștar și gătiți, amestecând frecvent, timp de aproximativ 30 de secunde sau până când încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se toarnă ceapa pură și se gătește, amestecând des, timp de aproximativ 3 minute, până când purul este gros și destul de uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și pudra de curry și amestecați timp de 30 de secunde. Se amestecă roșiile cu sucul lor și se fierbe timp de 1 minut, amestecând des, apoi se amestecă laptele de cocos și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
TomateTomate
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați mielul și mazărea și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de aproximativ 6 minute, până când mazărea este fragedă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
MazăreMazăre
7
Se ornează cu coriandru și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista