Curry Mayo
Reteta Curry Mayo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry madras, o picătură de sare kosher, maioneză de canola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Curry Mayo Sos De Scufundare, Indian Curry burgeri cu chutney Mayo, și Mayo curry de caju cu salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți cu maioneză de canola.
Adăugați pudră de curry, suc de lămâie și o picătură de sare kosher în mayo; Se amestecă până se amestecă.