Curry dulce de miel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Sos de Curry de ardei iute și dulce cu pui, miel sau carne de vită, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.