Curry De Somon Și Vinete

Curry De Somon Și Vinete
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Curry de somon și vinete ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. 98 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, vinete, file de somon jupuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Încercați Curry De Vinete, Vinete Curry, și Curry De Vinete pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista