Curry de somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 390 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de file de somon, turmeric măcinat, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Încercați Curry de somon Thailandez roșu, Somon Curry De Nucă De Cocos, și Somon-Fenicul Curry Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând pentru a forma o pastă.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Îndepărtați 1/2 linguriță amestec de condimente și rezervați amestecul rămas. Frecați ambele părți ale somonului cu 1/2 linguriță amestec de condimente; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul; sotati 1 minut sau până când usturoiul începe să se rumenească. Se amestecă amestecul de condimente rezervat și roșiile. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Scoateți din căldură; păstrați cald.
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați peștele pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți din cuptor; se răcește ușor. Spargeți peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați 3/4 cană de orez basmati gătit pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari. Topiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană de amestec de roșii și 3 uncii de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati Gătit
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.