Curry De Somon

Curry de somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 390 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de file de somon, turmeric măcinat, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Încercați Curry de somon Thailandez roșu, Somon Curry De Nucă De Cocos, și Somon-Fenicul Curry Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând pentru a forma o pastă.
Îndepărtați 1/2 linguriță amestec de condimente și rezervați amestecul rămas. Frecați ambele părți ale somonului cu 1/2 linguriță amestec de condimente; acoperiți și răciți.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca.
Adăugați usturoiul; sotati 1 minut sau până când usturoiul începe să se rumenească. Se amestecă amestecul de condimente rezervat și roșiile. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Scoateți din căldură; păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați peștele pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor; se răcește ușor. Spargeți peștele în bucăți.
Așezați 3/4 cană de orez basmati gătit pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari. Topiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană de amestec de roșii și 3 uncii de somon.
Se presară cu cilantro, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.