Reteta Curry de pui Indian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, pudră de curry, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Curry de pui Indian II, și Curry De Pui Indian.
Instrucțiuni
1
Abur elvețian chard, acoperit, 2 minute sau până la licitație clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
2
Scurgere.
3
Combinați puiul și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa și amestecați 2 minute. Se amestecă puiul și se gătește 4 minute sau până se rumenesc. Se amestecă bulionul și următoarele 8 Ingrediente (bulion prin ardei roșu); reduceți focul la mediu. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați chard elvețian și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
7
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.