Curry De Pui Din Satul Indian
Indian Village pui Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $3.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 521 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, pui, ardei iute Kashmir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Curry De Pui Indian, și Pui indian Curry II.
Instrucțiuni
Se amestecă pasta de ghimbir-usturoi, pudra de turmeric, sarea și 1 lingură de pudră de chili roșu. Aplicați pe pui și puneți deoparte în timp ce pregătiți pasta de condimente și curry. Pentru pasta de condimente, încălziți tigaia din fontă până când fumează. Reduceți căldura. Cu excepția nucii de cocos și a apei, prăjiți toate ingredientele până când își eliberează aroma, aproximativ 15 secunde, amestecând constant pentru a nu arde. Se lasă deoparte să se răcească. Odată răcit, amestecați cu nuca de cocos și 3 linguri de apă până când formează o pastă netedă. Pune deoparte.
Încălziți uleiul până când strălucește în cratița cu fundul greu (și cu capac). Reduceți căldura.
Adăugați ardei iute verzi și frunze de dafin. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Adăugați ceapa și continuați să amestecați până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de condimente și continuați să amestecați până când este parfumat și până când uleiul plutește deasupra, aproximativ zece minute.
Adăugați bucățile de pui marinate, amestecați până când sunt acoperite în amestecul de condimente, aproximativ 5 minute.
Adăugați apa rămasă pentru a subția amestecul pentru mai multă sos. Se condimentează cu sare, se amestecă o dată și se închide capacul. Întoarceți focul la mediu. Gatiti aproximativ 15 minute, pana cand puiul este fraged. Deschideți capacul, amestecați și serviți fierbinte cu orez alb pufos.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.