Curry De Pui Din Satul Indian

Curry De Pui Din Satul Indian
Indian Village pui Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $3.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 521 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, pui, ardei iute Kashmir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Curry De Pui Indian, și Pui indian Curry II.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pasta de ghimbir-usturoi, pudra de turmeric, sarea și 1 lingură de pudră de chili roșu. Aplicați pe pui și puneți deoparte în timp ce pregătiți pasta de condimente și curry. Pentru pasta de condimente, încălziți tigaia din fontă până când fumează. Reduceți căldura. Cu excepția nucii de cocos și a apei, prăjiți toate ingredientele până când își eliberează aroma, aproximativ 15 secunde, amestecând constant pentru a nu arde. Se lasă deoparte să se răcească. Odată răcit, amestecați cu nuca de cocos și 3 linguri de apă până când formează o pastă netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți uleiul până când strălucește în cratița cu fundul greu (și cu capac). Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ardei iute verzi și frunze de dafin. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Adăugați ceapa și continuați să amestecați până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați pasta de condimente și continuați să amestecați până când este parfumat și până când uleiul plutește deasupra, aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați bucățile de pui marinate, amestecați până când sunt acoperite în amestecul de condimente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
7
Adăugați apa rămasă pentru a subția amestecul pentru mai multă sos. Se condimentează cu sare, se amestecă o dată și se închide capacul. Întoarceți focul la mediu. Gatiti aproximativ 15 minute, pana cand puiul este fraged. Deschideți capacul, amestecați și serviți fierbinte cu orez alb pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista