Curry de pește Kerala (meen Molee)

Curry de pește Kerala (meen Molee)
Reteta Kerala Fish Curry (Meen Molee) este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 3 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 379 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, chimen măcinat, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Cum se face Meen Kuzhambu / sos de pește picant, și Kerala Miel Curry.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În37 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista