Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă

Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă
Rețeta se poate face curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 490 de fani. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, linte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Curry De Linte Galbenă De Conopidă, Curry Galben De Nucă De Cocos, și Curry galben și Couscous de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti 5 minute, adaugati pasta de curry, apoi prajiti 1 min inainte de a adauga lintea, bulionul si nuca de cocos. Aduceți amestecul la fierbere și fierbeți timp de 40 de minute sau până când lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
În ultimele 10 minute de gătit, amestecați conopida pentru a găti. Puneți orezul în 4 boluri, acoperiți cu curry și presărați frunze de coriandru și nucă de cocos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește cu chutney de mango și pâine naan (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista