Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă

Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă
Rețeta se poate face curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 490 de fani. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, linte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Curry De Linte Galbenă De Conopidă, Curry Galben De Nucă De Cocos, și Curry galben și Couscous de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti 5 minute, adaugati pasta de curry, apoi prajiti 1 min inainte de a adauga lintea, bulionul si nuca de cocos. Aduceți amestecul la fierbere și fierbeți timp de 40 de minute sau până când lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
În ultimele 10 minute de gătit, amestecați conopida pentru a găti. Puneți orezul în 4 boluri, acoperiți cu curry și presărați frunze de coriandru și nucă de cocos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se servește cu chutney de mango și pâine naan (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista