Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă
Rețeta se poate face curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 490 de fani. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, linte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Curry De Linte Galbenă De Conopidă, Curry Galben De Nucă De Cocos, și Curry galben și Couscous de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti 5 minute, adaugati pasta de curry, apoi prajiti 1 min inainte de a adauga lintea, bulionul si nuca de cocos. Aduceți amestecul la fierbere și fierbeți timp de 40 de minute sau până când lintea este moale.
În ultimele 10 minute de gătit, amestecați conopida pentru a găti. Puneți orezul în 4 boluri, acoperiți cu curry și presărați frunze de coriandru și nucă de cocos, dacă doriți.
Se servește cu chutney de mango și pâine naan (opțional).