Curry de legume și pui

Curry de legume și pui
Curry de legume și pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 2102 calorii, 76g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $13.35 pe portie. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, chile, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Rețete similare includ Curry de pui și legume, Curry De Pui Și Legume, și Curry de legume (cu pui, dacă doriți).

Instrucțiuni

1
Aruncați 1 sau 2 straturi exterioare din lemongrass și tăiați capetele rădăcinii. Feliați subțire suficient de Jos 6 centimetri de tulpini pentru a produce 1/2 cană, apoi măcinați fin într-un blender cu usturoi, chile, turmeric și 4 linguri de apă până se formează o pastă grosieră, adăugând o altă lingură de apă dacă este prea groasă pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
TurmericTurmeric
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți anasonul stelat într-o oală grea uscată de 8 litri la foc moderat, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați lapte de cocos și arahide și fierbeți la foc moderat, neacoperit, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat scăzut, apoi amestecați pasta de curry și pasta de lămâie și gătiți, amestecând, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Elixirul GElixirul G
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați pui, sos de pește, zahăr și sare și gătiți, neacoperit, amestecând frecvent, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Creșteți căldura până la moderat, apoi adăugați unt de arahide, dovlecei, cartof dulce, ceapă, ardei gras, cartof cu pulpă galbenă și morcov și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați restul de 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la moderat mare și gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, 8 minute sau până când legumele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Adăugați fasolea și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
8
Aruncați anasonul stelat și serviți curry peste orez, cu pâine pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Nota bucătarilor: Curry-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte, răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriSos de pește asiatic (de preferință marca 3 Crab)Sos de pește asiatic (de preferință marca 3 Crab)5Ceapa galbena medie, tocata1/2 căni bucăți de 1 inch decojite și însămânțate buttercup squash (dintr-o bucată de squash de 1 1/2 lb)1/2 căni bucăți de 1 inch decojite și însămânțate buttercup squash (dintr-o bucată de squash de 1 1/2 lb)3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBucăți de 1 inch morcov (6 medii)Bucăți de 1 inch morcov (6 medii)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt de arahide cremosunt de arahide cremos4maricuișoare de usturoi, tocate grosiercuișoare de usturoi, tocate grosier170Nuci de orice fel (tocate)1/2 căni de fasole verde tăiată și înjumătățită1/2 căni de fasole verde tăiată și înjumătățită3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras verde tocat (1 1/2 mediu)ardei gras verde tocat (1 1/2 mediu)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAcompaniamente: orez de iasomie și pâine franțuzească caldă feliatăAcompaniamente: orez de iasomie și pâine franțuzească caldă feliată3tulpini marilemongrasslemongrass3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras roșu tocat (1 1/2 mediu)ardei gras roșu tocat (1 1/2 mediu)3inchchile roșu fierbinte uscat, semințele îndepărtate și chile s-au prăbușitchile roșu fierbinte uscat, semințele îndepărtate și chile s-au prăbușit596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriarahide prăjite nesăratearahide prăjite nesărate1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi680Nuci de orice fel (tocate)piept de pui dezosat fără piele, tăiat în bucăți de 2 incipiept de pui dezosat fără piele, tăiat în bucăți de 2 inci2(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde454Nuci de orice fel (tocate)cupe tocat ceapa dulcecupe tocat ceapa dulce454Nuci de orice fel (tocate)cupe bucăți de 1 inch decojite cartofi dulcicupe bucăți de 1 inch decojite cartofi dulci1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pastă de curry roșu thailandez (de preferință marca Mae Ploy)Pastă de curry roșu thailandez (de preferință marca Mae Ploy)1inchturmeric proaspăt sau congelat (decongelat dacă este congelat), decojitturmeric proaspăt sau congelat (decongelat dacă este congelat), decojit383Nuci de orice fel (tocate)lapte de nucă de cocos neîndulcitlapte de nucă de cocos neîndulcit5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory6anason stelat întreganason stelat întreg340Nuci de orice fel (tocate)1/2 căni bucăți de 1 inch decojite cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon Gold1/2 căni bucăți de 1 inch decojite cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon Gold

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate62
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista