Curry De Fasole Roșie

Curry De Fasole Roșie
Rețeta Curry de fasole roșie este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6. O porție conține 248 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chili, usturoi, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 433 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Rajma (Curry De Fasole), Fasole vegană și Curry de ciuperci, și Cina in seara asta: Punjabi Rajma (fasole și roșii Curry).

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista