Curry De Conopidă Cu Pui
Conopida Curry cu pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 468 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, piper cayenne, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ CURRY DE PUI ȘI CONOPIDĂ, Curry De Conopidă De Pui, și Pui Curry cu caju și conopidă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la înălțime.2 reduceți focul și adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și cayenne și gătiți până începe să se rumenească (5 min).3
Adăugați semințele de chimen și curry. Gatiti scurt (30 de secunde).4
Adăugați conopida și gătiți aproximativ un minut la foc mare.5
Tăiați roșiile adăugați-le cu sucul, 1/4 cană de apă, sare și piper. Acoperiți și transformați căldura la mediu-scăzut.6 gatiti aproximativ 15 minute. Se amestecă ocazional până când conopida este fragedă.7
Adăugați puiul. Se amestecă și se acoperă încă aproximativ 8 minute.8 * * dacă sosul începe să se usuce, mai adăugați puțină apă.9
Adăugați sucul de lămâie.10 gustați și reglați condimentele.11
Se presară coriandru și se servește peste orez.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.