Curry De Cartofi Dulci (Shakarai Urulikazhangu)
Rețeta Curry de cartofi dulci (Shakarai Urulikazhangu) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, semințe de susan, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry De Cartofi Dulci (Shakarai Urulikazhangu), Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, și Dulce Chili cartofi dulci cartofi cu Thai Curry iaurt Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de pulbere sambhar.
Încălziți tigaia de 6 inci la foc mediu-mare.
Așezați amestecul în tigaie; gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana cand semintele crapa, condimentele devin cu 1 nuanta mai inchisa si amestecul are o aroma de nuca, intepatoare.
Se transferă într-un castron; se răcește 8 până la 10 minute.
Așezați 3 linguri de amestec în râșnița de condimente. Grind până când amestecul seamănă cu textura de piper fin măcinat. Repetați cu amestecul rămas. A se păstra în borcan etanș la temperatura camerei până la 1 lună; dincolo de asta, va începe să-și piardă aroma completă. Face aproximativ 1 cană amestec de condimente; folosiți 1 linguriță pentru această rețetă.
Pentru a face curry, în wok sau tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul și semințele de muștar la foc mediu-mare. Odată ce semințele încep să apară, acoperiți wok și așteptați până când popping se oprește.
Adăugați asafetida și 2 linguri de mazăre despicată; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana cand mazarea se rumeneste.
Adăugați cartofi dulci, frunze de karhi, sare și 1 linguriță de pudră de sambhar acidulată; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până când cartoful dulce este fraged.