Curry Cu Mere Verzi
Curry de mere verde durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 219 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. 583 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și curry verde Thailandez de legume de primăvară (cu pastă de curry de casă!!).
Instrucțiuni
Infuzați uleiul cu usturoi:
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut.
Adăugați usturoiul și lăsați să gătească până când usturoiul începe să se rumenească. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate usturoiul din ulei. Aruncați (sau mâncați ca gustare) usturoiul.
Adăugați ceapa tocată în tigaie și lăsați să gătească până devine translucidă (aproximativ 4 minute).
Faceți pastă de curry, adăugați la ceapă, adăugați unt: în timp ce ceapa se gătește, într-un castron mic, amestecați pudra de curry și 2 linguri de apă. Amestecați cu o lingură până când aveți o pastă netedă și subțire. Odată ce ceapa este translucidă, amestecați pasta de curry.
Lăsați bule și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă untul.
Adăugați merele tocate și sarea în tigaie.
Adăugați 1 1/2 căni de apă sau suficientă apă pentru a acoperi aproape merele. Se amestecă zahărul brun.
Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se fierbe: se fierbe și se reduce la foc mic.
Lăsați să gătească, neacoperit, la foc mic timp de 30 de minute, până se îngroașă și se fierbe.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar dacă amestecul începe să se lipească de tigaie.
Servit în mod tradițional cu pâine moale roti. În loc de roti îl puteți servi cu o tortilla de făină încălzită, pâine pita sau peste orez.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.