Curry Cu Mere Verzi

Curry Cu Mere Verzi
Curry de mere verde durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 219 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. 583 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și curry verde Thailandez de legume de primăvară (cu pastă de curry de casă!!).

Instrucțiuni

1
Infuzați uleiul cu usturoi: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul și lăsați să gătească până când usturoiul începe să se rumenească. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate usturoiul din ulei. Aruncați (sau mâncați ca gustare) usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1
Adăugați ceapa tocată în tigaie și lăsați să gătească până devine translucidă (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Faceți pastă de curry, adăugați la ceapă, adăugați unt: în timp ce ceapa se gătește, într-un castron mic, amestecați pudra de curry și 2 linguri de apă. Amestecați cu o lingură până când aveți o pastă netedă și subțire. Odată ce ceapa este translucidă, amestecați pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați bule și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1
Adăugați merele tocate și sarea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 1 1/2 căni de apă sau suficientă apă pentru a acoperi aproape merele. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se fierbe: se fierbe și se reduce la foc mic.
4
Lăsați să gătească, neacoperit, la foc mic timp de 30 de minute, până se îngroașă și se fierbe.
5
Adăugați mai multă apă dacă este necesar dacă amestecul începe să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Servit în mod tradițional cu pâine moale roti. În loc de roti îl puteți servi cu o tortilla de făină încălzită, pâine pita sau peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
RotiRoti
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista