Curry Cu Cap De Pește

Curry Cu Cap De Pește
Curry cap de pește ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 333 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de hamsii, o mână de ardei iute pentru ochi de pasăre, pastă de curry thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Celebrul Cap De Pește Din Singapore Curry, Faimoasa rețetă de cap de pește Curry a surorii mele, și Kari Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (Cap De Pește Curry) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți capetele de pește sub apă rece. Dacă sunt sângeroase, înmuiați-le într-un lighean cu apă și clătiți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți uleiul într-o oală mare adâncă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pasta de curry și gătiți până când pasta este parfumată și începe să se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați sosul de pește, zahărul și laptele de cocos și ardeii iute. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Între timp, rumenim vinetele în câteva linguri de ulei sau le prăjim într-un cuptor de 350 km f până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Adăugați capul de pește și vinetele în amestecul de nucă de cocos curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet capul de pește. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute sau până când carnea este fragedă și tocmai gătită. Chiar înainte de servire, amestecați frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista