Curry Cu Cap De Pește
Curry cap de pește ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 333 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de hamsii, o mână de ardei iute pentru ochi de pasăre, pastă de curry thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Celebrul Cap De Pește Din Singapore Curry, Faimoasa rețetă de cap de pește Curry a surorii mele, și Kari Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (Cap De Pește Curry) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți capetele de pește sub apă rece. Dacă sunt sângeroase, înmuiați-le într-un lighean cu apă și clătiți din nou.
Încălziți uleiul într-o oală mare adâncă la foc mare.
Adăugați pasta de curry și gătiți până când pasta este parfumată și începe să se lipească de fundul tigaiei.
Adăugați sosul de pește, zahărul și laptele de cocos și ardeii iute. Aduceți la fierbere.
Între timp, rumenim vinetele în câteva linguri de ulei sau le prăjim într-un cuptor de 350 km f până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Adăugați capul de pește și vinetele în amestecul de nucă de cocos curry.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet capul de pește. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute sau până când carnea este fragedă și tocmai gătită. Chiar înainte de servire, amestecați frunzele de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris