Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita

Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry cruste Leg of Lamb cu rodie Raitan. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 4,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de picior de miel, frunze de mentă, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita, Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Basil Raita, și Tandoori Picior De Miel Cu Castravete Raita.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați iaurtul, melasa de rodie, castravetele, chimenul și piperul negru într-un castron. Se condimentează cu sare, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați menta tocată chiar înainte de servire, dacă doriți. Se da la frigider pana este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Încălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Combinați condimentele într-un castron mic. Se amestecă suficient ulei pentru a face o pastă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Periați piciorul de miel cu puțin ulei de canola și condimentați partea superioară a cărnii cu freca curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
7
Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
8
Condimentează mielul cu sare, după gust. Puneți-l pe grătar, condimentați partea în jos și gătiți până se carbonizează ușor și se formează o crustă. În acest moment, întoarceți piciorul, închideți capacul grătarului și gătiți la o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Scoateți carnea de pe grătar pe o tăietură, cortați-o ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Feliați subțire mielul, împotriva bobului, și aranjați carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Serviți cu raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Curry. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Riesling de ardezie curată. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Ardezie Curată Riesling
Ardezie Curată Riesling
Profil de gust răcoritor cu arome de piersici, note de var, viuaciditate și un indiciu de minerale și condimente.Se împerechează frumos cu mâncăruri asiatice, alimente picante, sushi, pește, carne de pasăreși carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista