Curry Clasic De Miel

Curry Clasic De Miel
Curry clasic de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii prune, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Rack clasic de miel, și Cotlet Clasic De Miel De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați mielul și gătiți timp de 5 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Scoateți mielul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa si urmatoarele 4 ingrediente (ceapa prin scortisoara); gatiti 4 minute sau pana se rumeneste ceapa. Se amestecă coriandrul și următoarele 6 ingrediente (coriandru prin usturoi); gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați miel, roșii, apă și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când mielul este fraged. Se amestecă 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
ApăApă
MielMiel
SareSare
7
Se servește peste orez; se presară cu 1/4 cană de coriandru rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista