Curry clasic de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii prune, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Rack clasic de miel, și Cotlet Clasic De Miel De Rozmarin.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați mielul și gătiți timp de 5 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Scoateți mielul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga ceapa si urmatoarele 4 ingrediente (ceapa prin scortisoara); gatiti 4 minute sau pana se rumeneste ceapa. Se amestecă coriandrul și următoarele 6 ingrediente (coriandru prin usturoi); gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Scorțișoară
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați miel, roșii, apă și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când mielul este fraged. Se amestecă 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Apă
Miel
Sare
7
Se servește peste orez; se presară cu 1/4 cană de coriandru rămasă.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.