Curmale Umplute Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată (Crude, Vegane, Fără Gluten, Paleo)

Curmale Umplute Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată (Crude, Vegane, Fără Gluten, Paleo)
Datele umplute cu nucă de cocos acoperite cu ciocolată (crude, vegane, fără Gluten, Paleo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 20 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați g cacao, linguriță de scorțișoară, ml ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3616 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată (Fără Gluten, Paleo + Vegan), Tartă Cu Ciocolată, Nucă De Cocos, Nuci De Macadamia (Fără Gluten, Paleo, Vegan), și Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie (sau se amestecă alternativ împreună cu mâna pentru o versiune mai texturată), combinați nuca de cocos mărunțită, ulei de cocos sirop de arțar vârf de sare și boabe de vanilie răzuite (sau scorțișoară dacă se utilizează). Procesați până când se formează o pastă netedă, lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Ulei De CocosUlei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați curmalele pe jumătate pe lungime pe o parte și îndepărtați groapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
3
Umpleți o cantitate mică de amestec de nucă de cocos în fiecare dată și apăsați pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DateDate
4
Puneți curmalele umplute în congelator pentru a se întări timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
5
Combinați uleiul de cocos topit cu pudra de cacao într-un castron de dimensiuni medii și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați sirop de arțar și un vârf de sare și bateți din nou pentru a încorpora până se omogenizează.Înmuiați curmalele reci în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DateDate
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Rulați fiecare pentru a acoperi complet și apoi ridicați-l cu o furculiță, lăsând excesul de ciocolată să se scurgă înainte de a pune pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Presărați nucă de cocos mărunțită în plus deasupra fiecărei date acoperite cu ciocolată pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DateDate
9
Așezați datele terminate în frigider pentru a fi ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
10
Se servește rece sau se aduce la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de servire pentru o mușcătură mai moale.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista