Curcan vindecat cu zahăr brun cu ciuperci sălbatice-sos de șalotă

Curcanul vindecat cu zahăr brun cu ciuperci sălbatice-sos de șalotă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 971 calorii, 141g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, pudră de ceapă, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Curcan vindecat cu zahăr brun cu sos de mere-Bourbon, Curcan cu lămâie-salvie cu sos de ciuperci sălbatice, și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.