Curcan ușor cu umplutură de ceapă de praz
Curcanul ușor cu umplutură de ceapă de praz necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 325 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 20 și costă 99 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână crutoane, curcan, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură De Praz De Dovleac Cu Cârnați De Curcan, Curcan cu umplutură de ceapă cu mere și caramelizate, și Supă de orez sălbatic, orz și praz (rețetă ușoară de unt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 lingură de margarină.
Se pune la foc mediu până se topește margarina.
Adăugați praz, ceapă, cimbru și 1/2 cană bulion. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede. Descoperiți și gătiți la foc mare până când lichidul se evaporă.
Transferați amestecul de praz într-un castron; adăugați crutoane și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați 1 1/4 cani bulion; acoperiți și răciți.
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul sub apă rece; se usucă. Împachetați aproximativ 7 căni de amestec de praz în cavitatea curcanului. Puneți picioarele sub clapa de piele în jurul cozii sau închideți cavitatea cu frigarui și fermă. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Înveliți curcanul cu spray de gătit; așezați, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în partea de carne a coapsei. Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă; coaceți la 325 timp de 2 ore. Descoperiți și ungeți cu margarină topită.
Coaceți 2 ore sau până când termometrul de carne înregistrează 18
Puneți amestecul de praz rămas într-o caserolă de 1 litru acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Se servește cu felii de curcan jupuite.