Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe

Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe
Nevoie de o garnitură fără gluten? Curcanul sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, curcan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ruladă de curcan cu orez sălbatic și umplutură de rubarbă-cireșe, Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic, și Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu cel puțin 2 ore înainte de prăjirea curcanului, tocați gâtul curcanului în bucăți de J-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați gâtul, inima de curcan și pipota. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bucatile de curcan se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De CurcanInimi De Curcan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Adăugați bulionul, aduceți la foc mic la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite în tigaie. Reduceți focul la foarte mic și fierbeți timp de 2 ore. Se strecoară stocul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați să stea 5 minute și îndepărtați orice grăsime care se ridică la suprafață. Ar trebui să aveți stoc de 1 litru; adăugați apă în stoc, dacă este necesar. (Stocul poate fi preparat cu până la 1 zi înainte, răcit, acoperit și refrigerat.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°. întoarceți curcanul pe piept. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu umplutură. Folosind o frigăruie subțire din lemn sau metal, fixați pielea gâtului curcanilor pe spate. Îndoiți aripile curcanilor akimbo în spatele spatelui sau legați-vă de corp cu șnur de bucătărie. Umpleți ușor cavitatea mare a corpului cu o parte din umplutură și acoperiți umplutura cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Așezați orice umplutură rămasă într-o caserolă ușor unsă cu unt, acoperiți și refrigerați pentru a coace ca garnitură. Legați toiagele împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft în tigaia de prăjire. Frecați peste tot cu cele 4 linguri de unt înmuiat. Se condimentează cu linguriță sare și linguriță piper. Acoperiți bine zona sânului cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Se toarnă 2 căni de stoc în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Prăjiți curcanul, ungând peste tot la fiecare 40 de minute cu sucurile de pe fundul cratiței (ridicați folia pentru a ajunge în zona sânului), până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei (dar fără a atinge un os) citește 77° și umplutura este de cel puțin160, aproximativ 3 ore. Ori de câte ori picăturile se evaporă, adăugați apă pentru a le umezi (aproximativ 1 cană la un moment dat). În ultimele 45 de minute, îndepărtați folia și ungeți de câteva ori pentru a rumeni pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați curcanul într-un platou mare de servire și lăsați-l să stea cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta. Creșteți temperatura cuptorului la 177°.acoperiți și coaceți umplutura până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Între timp, turnați picăturile din tigaia de prăjire într-o cană separatoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Lăsați să stea 5 minute; apoi turnați și rezervați picăturile și aruncați grăsimea. Întoarceți picăturile cu restul de 1 litru de stoc în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
14
Așezați tigaia peste două arzătoare la foc mare și aduceți bulionul la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o spatulă de lemn. Se fierbe până când lichidul se reduce la 2 căni, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Într-un castron mic, presărați amidonul de porumb în port și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă în tigaie și se gătește până când sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Se ia de pe foc. Câte o lingură pe rând, amestecați restul de 2 linguri de unt până se topește. Se condimentează cu sare și piper. Se strecoară sosul și se toarnă într-o barcă de sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Sculptați curcanul și serviți cu umplutura și sosul. Dacă carnea întunecată pare puțin roz, nu vă faceți griji, deoarece este sigur să mâncați. Dacă doriți să fie gătit mai mult din motive estetice, tăiați coapsele și tocanele din carcasă și coaceți-le la 350 de grade F timp de câteva minute până când carnea nu prezintă semne de roz. Sau cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când carnea pare bine făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
18
articol var
19
Type_27_data = {};
20
articol
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista