Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe
Nevoie de o garnitură fără gluten? Curcanul sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, curcan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ruladă de curcan cu orez sălbatic și umplutură de rubarbă-cireșe, Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic, și Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu cel puțin 2 ore înainte de prăjirea curcanului, tocați gâtul curcanului în bucăți de J-inch.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați gâtul, inima de curcan și pipota. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bucatile de curcan se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul, aduceți la foc mic la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite în tigaie. Reduceți focul la foarte mic și fierbeți timp de 2 ore. Se strecoară stocul și se lasă deoparte.
Lăsați să stea 5 minute și îndepărtați orice grăsime care se ridică la suprafață. Ar trebui să aveți stoc de 1 litru; adăugați apă în stoc, dacă este necesar. (Stocul poate fi preparat cu până la 1 zi înainte, răcit, acoperit și refrigerat.) Pune deoparte.
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°. întoarceți curcanul pe piept. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu umplutură. Folosind o frigăruie subțire din lemn sau metal, fixați pielea gâtului curcanilor pe spate. Îndoiți aripile curcanilor akimbo în spatele spatelui sau legați-vă de corp cu șnur de bucătărie. Umpleți ușor cavitatea mare a corpului cu o parte din umplutură și acoperiți umplutura cu folie.
Așezați orice umplutură rămasă într-o caserolă ușor unsă cu unt, acoperiți și refrigerați pentru a coace ca garnitură. Legați toiagele împreună cu sfoara de bucătărie.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft în tigaia de prăjire. Frecați peste tot cu cele 4 linguri de unt înmuiat. Se condimentează cu linguriță sare și linguriță piper. Acoperiți bine zona sânului cu folie de aluminiu.
Se toarnă 2 căni de stoc în fundul tigaiei.
Prăjiți curcanul, ungând peste tot la fiecare 40 de minute cu sucurile de pe fundul cratiței (ridicați folia pentru a ajunge în zona sânului), până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei (dar fără a atinge un os) citește 77° și umplutura este de cel puțin160, aproximativ 3 ore. Ori de câte ori picăturile se evaporă, adăugați apă pentru a le umezi (aproximativ 1 cană la un moment dat). În ultimele 45 de minute, îndepărtați folia și ungeți de câteva ori pentru a rumeni pielea.
Transferați curcanul într-un platou mare de servire și lăsați-l să stea cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta. Creșteți temperatura cuptorului la 177°.acoperiți și coaceți umplutura până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Între timp, turnați picăturile din tigaia de prăjire într-o cană separatoare.
Lăsați să stea 5 minute; apoi turnați și rezervați picăturile și aruncați grăsimea. Întoarceți picăturile cu restul de 1 litru de stoc în tigaia de prăjire.
Așezați tigaia peste două arzătoare la foc mare și aduceți bulionul la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o spatulă de lemn. Se fierbe până când lichidul se reduce la 2 căni, 10 până la 15 minute.
Într-un castron mic, presărați amidonul de porumb în port și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă în tigaie și se gătește până când sosul se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc. Câte o lingură pe rând, amestecați restul de 2 linguri de unt până se topește. Se condimentează cu sare și piper. Se strecoară sosul și se toarnă într-o barcă de sos încălzită.
Sculptați curcanul și serviți cu umplutura și sosul. Dacă carnea întunecată pare puțin roz, nu vă faceți griji, deoarece este sigur să mâncați. Dacă doriți să fie gătit mai mult din motive estetice, tăiați coapsele și tocanele din carcasă și coaceți-le la 350 de grade F timp de câteva minute până când carnea nu prezintă semne de roz. Sau cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când carnea pare bine făcută.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;