Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu saramură Habanero. Această rețetă face 10 porții cu 677 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ceapă, ardei iute habanero și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, Curcan prăjit cu saramură uscată, și Curcan Cu Saramură Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru saramură: într-un vas mare cu capac, combinați sarea și zahărul cu 21/2 galoane de apă rece. Se amestecă pentru a se dizolva și se adaugă usturoi și piper. Purtând mănuși, tăiați habaneros aproape în sferturi,dar lăsați tulpina intactă.
Așezați habaneros în saramură și amestecați.
Scoateți măruntaiele din curcan și dați-le la frigider. Clătiți curcanul cu apă rece și puneți-l în saramură, asigurându-vă că pasărea este complet scufundată. Acoperiți vasul cu folie de plastic și capac și dați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Pentru curcan: când este gata să gătească curcan, Preîncălziți cuptorul la 400 F. purtând mănuși, scoateți curcanul din saramură, aruncați saramura și uscați-l.
Așezați măruntaiele rezervate în partea de jos a tăvii de prăjit și așezați curcanul, la sân, deasupra măruntaielor.
Așezați ceapa în castron.
Tăiați habaneros aproape în sferturi, păstrând capătul tulpinii atașat și adăugați la ceapă. Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt și turnați peste ceapă și habaneros. Purtați mănuși, aruncați ușor amestecul cu mâinile.
Așezați în interiorul cavității curcanului. Frecați untul rămas pe toată exteriorul curcanului și presărați piper. Legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor în sus și sub aripi. Acoperiți pieptul de curcan cu foaie unsă de folie de aluminiu și puneți-l în cuptor. Prăjiți 50 de minute. Între timp, încălziți bulionul la foc mic și păstrați-l la cald. După 50 de minute, îndepărtați folia de pe sân și ungeți cu 1/2 cană de bulion încălzit. Continuați să gătiți, ungand cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește aproximativ 165 de euro. Ungeți cu 1/4 cană de bulion rămas dacă tigaia devine prea uscată. Curcanul ar trebui să aibă nevoie de 2 1/2 până la 3 ore Timp total de gătit. Dacă picioarele devin prea maronii, acoperiți-le cu folie în timp ce continuați să gătiți.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute. Sculptați și serviți.