Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero

Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu saramură Habanero. Această rețetă face 10 porții cu 677 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ceapă, ardei iute habanero și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, Curcan prăjit cu saramură uscată, și Curcan Cu Saramură Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: într-un vas mare cu capac, combinați sarea și zahărul cu 21/2 galoane de apă rece. Se amestecă pentru a se dizolva și se adaugă usturoi și piper. Purtând mănuși, tăiați habaneros aproape în sferturi,dar lăsați tulpina intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați habaneros în saramură și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți măruntaiele din curcan și dați-le la frigider. Clătiți curcanul cu apă rece și puneți-l în saramură, asigurându-vă că pasărea este complet scufundată. Acoperiți vasul cu folie de plastic și capac și dați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Pentru curcan: când este gata să gătească curcan, Preîncălziți cuptorul la 400 F. purtând mănuși, scoateți curcanul din saramură, aruncați saramura și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați măruntaiele rezervate în partea de jos a tăvii de prăjit și așezați curcanul, la sân, deasupra măruntaielor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Așezați ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați habaneros aproape în sferturi, păstrând capătul tulpinii atașat și adăugați la ceapă. Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt și turnați peste ceapă și habaneros. Purtați mănuși, aruncați ușor amestecul cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați în interiorul cavității curcanului. Frecați untul rămas pe toată exteriorul curcanului și presărați piper. Legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor în sus și sub aripi. Acoperiți pieptul de curcan cu foaie unsă de folie de aluminiu și puneți-l în cuptor. Prăjiți 50 de minute. Între timp, încălziți bulionul la foc mic și păstrați-l la cald. După 50 de minute, îndepărtați folia de pe sân și ungeți cu 1/2 cană de bulion încălzit. Continuați să gătiți, ungand cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește aproximativ 165 de euro. Ungeți cu 1/4 cană de bulion rămas dacă tigaia devine prea uscată. Curcanul ar trebui să aibă nevoie de 2 1/2 până la 3 ore Timp total de gătit. Dacă picioarele devin prea maronii, acoperiți-le cu folie în timp ce continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De PuiCopane De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute. Sculptați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Revista