Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu saramură Habanero. Această rețetă face 10 porții cu 677 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ceapă, ardei iute habanero și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, Curcan prăjit cu saramură uscată, și Curcan Cu Saramură Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru saramură: într-un vas mare cu capac, combinați sarea și zahărul cu 21/2 galoane de apă rece. Se amestecă pentru a se dizolva și se adaugă usturoi și piper. Purtând mănuși, tăiați habaneros aproape în sferturi,dar lăsați tulpina intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați habaneros în saramură și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți măruntaiele din curcan și dați-le la frigider. Clătiți curcanul cu apă rece și puneți-l în saramură, asigurându-vă că pasărea este complet scufundată. Acoperiți vasul cu folie de plastic și capac și dați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3 Căni De Nectar De Pere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Pentru curcan: când este gata să gătească curcan, Preîncălziți cuptorul la 400 F. purtând mănuși, scoateți curcanul din saramură, aruncați saramura și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați măruntaiele rezervate în partea de jos a tăvii de prăjit și așezați curcanul, la sân, deasupra măruntaielor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Tăiați habaneros aproape în sferturi, păstrând capătul tulpinii atașat și adăugați la ceapă. Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt și turnați peste ceapă și habaneros. Purtați mănuși, aruncați ușor amestecul cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați în interiorul cavității curcanului. Frecați untul rămas pe toată exteriorul curcanului și presărați piper. Legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor în sus și sub aripi. Acoperiți pieptul de curcan cu foaie unsă de folie de aluminiu și puneți-l în cuptor. Prăjiți 50 de minute. Între timp, încălziți bulionul la foc mic și păstrați-l la cald. După 50 de minute, îndepărtați folia de pe sân și ungeți cu 1/2 cană de bulion încălzit. Continuați să gătiți, ungand cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește aproximativ 165 de euro. Ungeți cu 1/4 cană de bulion rămas dacă tigaia devine prea uscată. Curcanul ar trebui să aibă nevoie de 2 1/2 până la 3 ore Timp total de gătit. Dacă picioarele devin prea maronii, acoperiți-le cu folie în timp ce continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De Pui
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute. Sculptați și serviți.