Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero

Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu saramură Habanero. Această rețetă face 10 porții cu 677 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ceapă, ardei iute habanero și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, Curcan prăjit cu saramură uscată, și Curcan Cu Saramură Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: într-un vas mare cu capac, combinați sarea și zahărul cu 21/2 galoane de apă rece. Se amestecă pentru a se dizolva și se adaugă usturoi și piper. Purtând mănuși, tăiați habaneros aproape în sferturi,dar lăsați tulpina intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați habaneros în saramură și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți măruntaiele din curcan și dați-le la frigider. Clătiți curcanul cu apă rece și puneți-l în saramură, asigurându-vă că pasărea este complet scufundată. Acoperiți vasul cu folie de plastic și capac și dați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Pentru curcan: când este gata să gătească curcan, Preîncălziți cuptorul la 400 F. purtând mănuși, scoateți curcanul din saramură, aruncați saramura și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați măruntaiele rezervate în partea de jos a tăvii de prăjit și așezați curcanul, la sân, deasupra măruntaielor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați habaneros aproape în sferturi, păstrând capătul tulpinii atașat și adăugați la ceapă. Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt și turnați peste ceapă și habaneros. Purtați mănuși, aruncați ușor amestecul cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați în interiorul cavității curcanului. Frecați untul rămas pe toată exteriorul curcanului și presărați piper. Legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor în sus și sub aripi. Acoperiți pieptul de curcan cu foaie unsă de folie de aluminiu și puneți-l în cuptor. Prăjiți 50 de minute. Între timp, încălziți bulionul la foc mic și păstrați-l la cald. După 50 de minute, îndepărtați folia de pe sân și ungeți cu 1/2 cană de bulion încălzit. Continuați să gătiți, ungand cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește aproximativ 165 de euro. Ungeți cu 1/4 cană de bulion rămas dacă tigaia devine prea uscată. Curcanul ar trebui să aibă nevoie de 2 1/2 până la 3 ore Timp total de gătit. Dacă picioarele devin prea maronii, acoperiți-le cu folie în timp ce continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De PuiCopane De Pui
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute. Sculptați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Revista