Curcan Prăjit Cu Ierburi

Dacă aveți despre 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi un spectaculos lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 737 calorii, 110g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 1,95 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cimbru, frunze de salvie, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest curs principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, Lime și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Pat curcan uscat; perie cu ulei.
Se presara amestecul de plante pe piele de curcan. Frigărui deschideri de curcan; legați toiagele împreună.
Puneți făina în punga cuptorului și agitați pentru a acoperi.
Așezați punga într-o tigaie; adăugați țelină și ceapă.
Așezați curcanul, pieptul în sus, peste legume.
Tăiați șase 1/2-in. fante în partea de sus a sacului; închideți sacul cu cravată furnizată.
Coaceți la 350 de calorii timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de calorii.
Scoateți curcanul într-un platou de servire și păstrați-l cald.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.