Rețeta curcan Imperial cu sos de Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 10 ore. Pentru $2.94 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 907 calorii, 91G de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, curcan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso-curcan frecat cu sos de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați 2/3 cană de ulei de măsline cu 1 lingură de pudră de curry și când uleiul strălucește, gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind un injector de curcan, injectați pasărea, cu uleiul de curry după cum urmează: 2 linguri în fiecare coapsă, 1 lingură în fiecare toiag și 2 1/2 linguri în fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei timp de 2 ore. Alternativ, refrigerați pasărea peste noapte și aduceți-o la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți curcanul într-o tigaie. Într-o cratiță medie, topiți 12 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați 2 linguri de pudră de curry, 1 lingură de sare și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Periați o parte din amestec pe curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Prăjiți curcanul timp de 2 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu untul de curry și întorcând tigaia pentru rumenire uniformă. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți timp de 30 de minute mai mult sau până când pielea devine maro aurie și un termometru cu citire instantanee introdus într-o coapsă interioară înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Dacă curcanul se rumeneste prea repede, acoperiți-l ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron; îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
13
Așezați tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
14
Adăugați vinul și șalotele și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați sucurile de tigaie rezervate și bulionul bogat de Curcanși aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Între timp, într-o cratiță medie, topiți restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Adăugați restul de 1 lingură de pudră de curry; gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 3 minute. Se amestecă făina, apoi se amestecă treptat amestecul de stoc; se aduce la foc mic. Gatiti la foc moderat, batand, pana cand sosul se ingroasa, 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare. Se strecoară sosul, se transferă într-o barcă cu sos încălzită și se adaugă coriandru. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.