Curcan glazurat cu rodie și Balsamic

Curcan glazurat cu rodie și Balsamic
Rodie-și-balsamic-glazurate Turcia ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 220 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi glazurați cu rodie-balsamic, Chiftele De Curcan Glazurate Cu Rodie, și Curcan glazurat cu rodie cu fenicul prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul, oțetul și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul și fierbeți până când amestecul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul. (Se poate face până la 3 zile în avans. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Faceți curcan: Preîncălziți cuptorul la 218°; ungeți o foaie de copt mare, cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați jumătățile de sân, picioarele și coapsele cu pielea în sus pe foaie.
5
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Periați cu glazură; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi. Prăjiți, ungând des, până când un termometru pentru carne citește 71° (în partea cea mai groasă a sânului), cu 30 până la 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din cuptor și ungeți cu sucuri pe foaia de copt. Cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de a sculpta.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista