Curcan glazurat cu rodie și Balsamic
Rodie-și-balsamic-glazurate Turcia ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 220 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi glazurați cu rodie-balsamic, Chiftele De Curcan Glazurate Cu Rodie, și Curcan glazurat cu rodie cu fenicul prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul, oțetul și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul și fierbeți până când amestecul s-a redus la 1/2 cană, aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul. (Se poate face până la 3 zile în avans. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de a continua.)
Faceți curcan: Preîncălziți cuptorul la 218°; ungeți o foaie de copt mare, cu margini.
Așezați jumătățile de sân, picioarele și coapsele cu pielea în sus pe foaie.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Periați cu glazură; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi. Prăjiți, ungând des, până când un termometru pentru carne citește 71° (în partea cea mai groasă a sânului), cu 30 până la 40 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și ungeți cu sucuri pe foaia de copt. Cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a sculpta.