Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic

Curcanul glazurat cu rodie cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 526 calorii, 63G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 14. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână castane prăjite, miere, cimbru și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic, Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic, și Curcan glazurat cu arțar-slănină cu umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb &.
Instrucțiuni
Combinați orezul sălbatic, 3 căni de apă și 1 linguriță de sare într-o oală medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând o dată. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul absoarbe tot lichidul, 45 până la 55 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți castanele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor pentru a îndepărta o parte din umiditatea lor, aproximativ 10 minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, cimbru, cimbru și pătrunjel și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul fiert și castanele prăjite și se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Scoateți gâtul, măruntaiele și orice exces de grăsime din curcan; aruncați. Clătiți curcanul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați cavitatea cu sare și umpleți ușor cu umplutura de orez, lăsând spațiu pentru ca orezul să se extindă în timpul gătitului.
Puneți feliile de pancetta peste deschiderea cavității și fixați-le cu scobitori sau frigarui pentru a închide umplutura. Strângeți picioarele și aripile cu sfoară de bucătărie.
Frecați exteriorul curcanului cu sare și piper și puneți-l pe un suport într-o tigaie. Prăjiți până când pielea devine maro aurie și un termometru introdus în sân înregistrează 165 grade F până la 170 grade F, 2 ore 30 minute până la 3 ore.
Transferați curcanul într-un platou și lăsați să se odihnească 30 de minute. Între timp, turnați picăturile din tigaia de prăjire într-o tigaie; adăugați sucul de rodie și mierea. Se aduce la foc mic la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până când este ușor siropos și redus la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Periați curcanul cu o parte din glazură.
Încingeți platoul cu rozmarin, dacă doriți, și serviți cu mai multă glazură.
Activ: 1 oră 10 min L TOTAL: 4 ore 25 min L servește: 12 până la 14