Curcan glazurat cu ierburi și pere

Curcan glazurat cu ierburi și pere
Curcanul glazurat cu ierburi și pere este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 950 calorii, 123G de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cap la magazin și ridica miere bbq pui glazura condimente, nectar de pere, unt, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Curcan glazurat cu ierburi și pere, Curcan cu ierburi cu sos de pere, și Curcan Glazurat Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți curcanul din frigider cu 45 de minute înainte de a fi gata să-l gătiți, astfel încât să poată ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Se amestecă untul cu pachetul de condimente. Rezervați 2 linguri de unt condimentat pentru glazură și frecați restul de 6 linguri pe toată curcanul, în interior și în exterior, precum și sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Tăiați perele în sferturi și puneți-le în cavitate împreună cu ierburile. Legați picioarele și puneți curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Turnați 1/2 cană de apă în tigaie și prăjiți 2 1/2 ore, ungând cu sucurile de tigaie la fiecare 15 minute, în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Într-o oală mică la foc mediu-mare, adăugați nectarul de pere. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand nectarul este redus cu 1/3, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PereNectar De Pere
NectarNectar
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scoate de pe foc și se amestecă în cele 2 linguri rezervate unt condimentat. Când curcanul a gătit timp de 2 1/2 ore, începeți să bateți curcanul cu glazura la fiecare 15 minute până când temperatura internă este de 165 grade F în cea mai groasă parte a coapsei. Dacă curcanul începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Scoateți curcanul din cuptor, dați-i un ultim basting și lăsați-l să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista