Curcan glazurat cu caise de la Ma Lipo cu ceapă prăjită și sos de șoală

Curcan glazurat cu caise de la Ma Lipo cu ceapă prăjită și sos de șoală
Curcanul glazurat cu caise de la Ma Lipo cu ceapă prăjită și sos de șoală ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 22. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 547 de calorii , 75 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Pentru 1,79 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de miere, salvie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tartă cu mere glazurate cu caise , Pâine prăjită brie rustică cu ciuperci sălbatice, merișoare și șoală și file de cod în sos de șotă cu iarbă de lămâie .

Instrucțiuni

1
Combinați nectarul de caise, conservele, ghimbirul și mierea într-o cratiță mică și grea și aduceți la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când se îngroașă și se reduce la 1-1/4 cani, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
ConservăConservă
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
2
Pentru unt de plante: amestecați 3/4 de cană de unt nesărat la temperatura camerei, 3 linguri de salvie proaspătă tocată, sare și piper într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
3
Pentru ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
4
Amestec: Topiți 2 linguri de unt nesărat într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
5
Adăugați ceapa și eșalota: căleți până când este foarte moale și maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
6
Glazura, untul de plante și amestecul de ceapă pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acopera separat si se da la rece. Aduceți untul de plante la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
7
Poziționați grătarul în cea mai inferioară treime a cuptorului. Preîncălziți la 400 grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
8
Uscați curcanul cu prosoape de hârtie. Asezonați cavitatea de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil ItalianPesmet Asezonat în Stil Italian
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
9
Pune curcanul pe grătar și pune-l într-o tavă mare. Glisați mâna sub pielea pieptului de curcan pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Răspândiți jumătate din unt de plante pe piept sub piele. Dacă umpluți curcan, puneți umplutura în cavitatea principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
Fiecare Dintre Parmezan, Mozzarella și Brânză Romano Pentru ToppingFiecare Dintre Parmezan, Mozzarella și Brânză Romano Pentru Topping
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
Puneți restul de unt de plante într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mic până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
12
Ungeți cu unt în afara curcanului. Legați picioarele împreună pentru a menține forma curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
13
Se frige curcanul timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Prăjiți curcanul 1 oră și 30 de minute, ungeți ocazional cu picături din tigaie. Cort curcan cu folie grea; mai prăjiți cu 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
14
Adăugați amestecul de ceapă, 1 cutie de bulion, cimbru și 1/2 linguriță de salvie proaspătă tocată în tigaie. Se prăjește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
15
Ungeți 1/2 cană glazură fierbinte peste curcan. Continuați să prăjiți curcanul neacoperit până când termometrul pentru carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 180 de grade F sau până când sucul curge limpede când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă cu frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
16
Ungeți ocazional cu glazură și adăugați mai mult bulion în tigaie dacă lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
17
Coaceți aproximativ 40 de minute mai mult pentru curcanul neumplut și aproximativ 1 oră și 10 minute mai mult pentru curcanul umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
18
Pune curcanul pe platou, cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare
19
Lăsați să stea 30 de minute. Rezervați amestecul în tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
20
Turnați conținutul tigaii într-o strecurătoare așezată peste un castron mare. În bol, puneți grăsimea din sucurile din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
21
Transferați amestecul de ceapă în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
22
Adăugați 1 cană de suc de tigaie în blender și pasați până la omogenizare, adăugând mai multe sucuri de tigaie și bulion de pui, dacă este necesar, pentru a subțire sosul la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
23
Transferați sosul într-o cratiță mare și grea și aduceți la fiert. Gatiti pana se intensifica culoarea, indepartand orice spuma, aproximativ 5 minute. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil ItalianPesmet Asezonat în Stil Italian
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista